De stichting Senior Business Sociëteit 2010, nader te noemen SBS 2010, spant zich in voor betrouwbare, zorgvuldige en actuele informatie op deze website. 

SBS 2010 is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie noch voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door of inherent aan het verspreiden van informatie via internet. Voorbeelden zijn storingen, onderbrekingen, vertragingen of fouten in het verstrekken van informatie of diensten. Het betreft hier zowel diensten die SBS 2010 u langs elektronische weg als informatie die u SBS 2010 op elektronische wijze aanbiedt. 

Ook aanvaardt SBS 2010 geen aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van het gebruik van gegevens, adviezen of ideeën verstrekt door of namens SBS 2010 via deze website, behoudens opzet of grove schuld aan de kant van SBS 2010.
SBS 2010 aanvaadrt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Wordt de informatie op de website ook schriftelijk verstrekt, dan zal in geval van tekstverschillen de schriftelijke versie bepalend zijn.

SBS 2010 garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken van elektronische berichten.

Voor opmerkingen over de functionaliteten van de website kunt u contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur SBS 2010